Finansiering

Del din regning op i bidder- helt uden omkostninger

  • 3 x 0 = Nul renter, nul gebyrer og nul udbetaling.
  • Løbende kredit på op til 40.000 kr. afhængigt af dit lån.
  • Op til 60 dages udsat betaling.
  • Kæmpe udvalg af varer.

Lån uden renter, gebyrer eller udbetaling

Med en 360° konto kan du låne op til 40.000 kr. helt uden udbetaling, renter og gebyrer. Kontoen kan bruges til at købe varer i 360° konto partnerbutikkerne. Hvor meget du kan låne, afhænger af hvor du handler og hvad du køber for. Du betaler over en periode på 3-60 måneder afhængigt af, hvem du handler hos. Første betaling er løbende måned plus 30 dage. Og samlet set betaler du kun det lånte beløb tilbage – altså det samme beløb som ved kontantkøb.


Opret din konto hos Egulve

Vi hjælper dig med at ansøge om kontoen, når du køber en vare. Efter godkendelse af din ansøgning hos Nordea Finans bliver du oprettet som kontokunde. Det hele tager kun 5 minutter, hvis du har NemID, pas eller kørekort, og det gule sundhedskort med. Og så kan du bruge kontoen i alle partnerbutikker. 

Hold styr på økonomien

Log ind på kundeportalen via linket i øverste højre hjørne og se din kontooversigt. Her kan du følge dine køb, dine betalinger og det kreditbeløb, du har til rådighed. Så har du hele tiden overblik over økonomien.

Låneeksempler

Bemærk, at der kan være forskellige løbetider (antal måneder til tilbagebetaling) hos de forskellige partnere. Nogle har helt op til 60 måneder. Oplysninger om løbetider hos de forskellige partnere finder du under Partnerinformation. 

Kontantpris (kr.) Pr. md. i 10 mdr. (kr.) Pr. md. i 20 mdr. (kr.)
2.000 200 100
8.000 800 400
20.000 2.000 1.000
40.000 4.000 2.000

 

I alle eksempler er den faste debitorrente 0,0 %. ÅOP er 0,0 %. De samlede omkostninger er 0 kr. Det samlede kreditbeløb og det beløb, der skal betales tilbage, er det samme som varens kontantpris. Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen. Eksemplerne forudsætter betaling via Betalingsservice.

Godt at vide og huske

Du kan fortryde selve finansieringsaftalen for hvert køb i 14 dage, men så skal du i stedet betale hele kontantbeløbet med det samme.

Du skal betale bidderne med Betalingsservice. Andre betalingsformer koster et gebyr på 29,- kr. pr. betaling. Så tilmeld dine betalinger til BS allerede i ansøgningen, så du ikke glemmer det.

Læs de dokumenter, du får tilsendt i e-Boks/Mine dokumenter, så du ved hvad aftalen indebærer.

Vilkår

  • Du skal være over 18 og må ikke være registreret i RKI.
  • En regning på fx 10.000 kr. koster 500 kr. i 20 måneder. De samlede kreditomkostninger er 0 kr. Det samlede kredit- og tilbagebetalingsbeløb er 10.000 kr. 
  • Fast debitorrente og ÅOP er 0,0 %.
  • Det samlede engagement af forbrugslån i Nordea Finans kan udgøre op til 40.000 kr. totalt.  
  • Der er 14 dages fortrydelsesret på finansieringen.
  • Finansiering uden omkostninger forudsætter betaling via Betalingsservice.