Hurtig betaling - brug MobilePay
Hurtig levering - Normalt 3-5 arbejdsdage
Kompetent rådgivning - Ring på 40 20 82 29

Det er muligt at købe miljøvenlige gardiner

Går du op i miljøet og hvordan vi behandler vores planet?
Det er vi heldigvis flere der gør!

For Stila, som er leverandør af rullegardiner, persienner, plisségardiner og lamelgardiner, er det et vigtigt element at bringe flere mere miljøvenlige løsninger ind i deres kollektioner, så du kan træffe et mere miljøvenligt valg.
Store dele af kollektionerne er cradle-to-cradle, oeko-tex, eller greenguard certificerede, og derudover er der kollektioner der er lavet af genbrugte plastikflasker fra verdenshavene, samt overskydende stof fra modeindustrien.

 Upcycled modetøj

I den seneste kollektion af rullegardiner, har Stila formået at skabe en hel serie af stoffer, der er delvist fremstillet at stofrester fra modebranchen - ermed opnåes der et produkt, hvor vi i samfundet er mindre brug af ressourcer og har mere fokus på vores miljø og planet. 

Herunder ses nogle af de stoffer, der er fra upcycled stofrester.
 

 

Fra plastikflaske til rullegardin

Kan man lave gardiner af plastikflasker? Det kan Stila. Deres to mere miljøvenlige serier Planet og SeaPlanet, består af rullegardiner der er produceret udelukkende af plastikflasker indleveret til genbrug eller plastik der er opsamlet i havene.

Planet serien er både certificerede Cradle-to-cradle bronze og Greenguard Gold, mens SeaPlanet er certificeret Cradle-to-cradle bronze. Det betyder at gardinerne er produceret af materiale, der indgår i gentagende kredsløb til gavn for mennesker og miljø

 Miljøvenlig bambus

Stilas træpersienner er udelukkende produceret af træsorter, der er hurtigtvoksende, hvilket udelukker træsorter som f.eks. eg. I stedet indeholder kollektionen bl.a. træpersienner i naturlig og lakeret bambus, som vokser langt hurtigere end andre træsorter.  

Planten er fuldt udvokset og kan høstes efter bare 3-5 år, hvilket gør den ideel til genbeplantning af fældede skovområder. Derudover kan bambus, i modsætning til eksotiske, hårde træsorter, høstes uden at gøre skade på den levende plante. Det gør bambus til en mere miljøvenlig løsning end klassiske træsorter som eg og ask.