Hurtig betaling - brug MobilePay
Hurtig levering - Normalt 3-5 arbejdsdage
Kompetent rådgivning - Ring på 40 20 82 29

Monteringsvejledninger

Hos Egulve tager vi stolthed i at sælge produkter, som vi ved vores kunder kommer til at holde af i mange år. Produkter holder længere når de er monteret og behandlet ordentligt. Derfor har vores eksperter udarbejdet en række monteringsvejledninger, som skal hjælpe dig med at montere gulvet helt rigtigt, så du kan få gavn af produktet i så lang tid som muligt.

Montering af sildebensgulv

Montering af sildebensgulv eller montering af sildebensparket, er en af de mest besværlige gulv at montere. Det kræver tålmodighed og en vis grad af håndværkersnilde. Hvis man dog er klar til at lægge dette i monteringen, er det dog ikke så svært og med vores monteringsvejledning har vi forsøgt at gøre det så let som muligt for dig.

Montering af laminatgulv

Det er let og hurtigt at montere et laminatgulv. Folk bliver dog oftest skræmt, ved tanken om at skulle lægge et laminatgulv på gammelt trægulv eller lægge laminatgulv på beton. Når man lægger et laminatgulv, bruger man det, som kaldes en svømmende lægning og bare rolig det er meget nemmere end du tror. Så læs vores monteringsvejledning, hvor vores eksperter har forsøgt at forklare og forenkle monteringen mest muligt.

Montering af trægulv

Skal du have lagt nyt trægulv i dit hjem, på kontoret eller i forretningen? Hos Egulve udfører vi professionel lægning af trægulve. Ved at vi har en ejer der har monteret i 25 år og ansatte i årtier, så ved vi hvad vi snakker om, vi er ikke som et byggecenter med dygtige sælgere, vi har også håndværks viden med os.

Services

Understående monteringer af gulve og andre services anbefaler vi stærkt at man får professionel hjælp til. Dette er monteringer der nemt kan gå galt, hvis ikke man har den rette erfaring og dette kan have konsekvenser for dit nye produkt.

Montering af gulvtæppe

Vi her hos Egulve har mange års erfaring med lægning af gulvtæpper. Vi monterer tæpper i stor stil i private hjem, hoteller, butikker og kontorer. Vi monterer væg til væg tæpper, tæppefliser samt tæppefliser med mønstre.

Montering af vinylgulv

Montering af linoleum

Opretning af undergulv

Gulvslibning

Epoxygulv