Hurtig betaling - brug MobilePay
Hurtig levering - Normalt 3-5 arbejdsdage
Kompetent rådgivning - Ring på 40 20 82 29

Hvem er vi?

Vi ved hvad vi snakker om. 

Egulve åbnede i april 2018 på Kongstedvej 2, i et hjørne af den daværende møbelbutik "Møbler & Design" - vi voksede ret hurtigt ud af lokalerne og flyttede i 2021 til Japanvej 26. 

Egulve er ejet af ægteparret Johni og Mette Jensen.

Egulve blev stablet på benene i samarbejde med Erling Andersen, der kommer med mange års erfaring fra Tæppeland og derfor havde stor og bred viden om detailbranchen. 

Johni er uddannet gulvmand og startede i 1997 med at lægge de første gulve. Han startede egen gulvvirksomhed allerede i 2003.

Mette har siden 2012 været en stor del af virksomheden, hvor hun har været med på diverse monteringsopgaver og varetaget de administrative opgaver. Mette har - foruden sin uddannelse som sygeplejerske - i 2019 taget kontoruddannelse med speciale i administration. Til dagligt fungerer Mette som leder af butikken med 4 ansatte og freelance montører. 

Vi lægger vægt på høj kvalitet af produkter - gennemskuelighed af gulvløsninger og vælger du hele pakken med montering, så er vi med fra den første snak til vi går ud af din dør igen. Alt i alt en kombination der giver vores kunder den bedste oplevelse og service. 

Egulve har monteret og solgt mange tusinde kvadratmeter gulve og du kan derfor trygt besøge os for en god snak om dit fremtidige gulv.