Hurtig betaling - brug MobilePay
Hurtig levering - Normalt 3-5 arbejdsdage
Kompetent rådgivning - Ring på 40 20 82 29

Gulvslibning

Hos Egulve har vi mere end 15 års erfaring med slibning af alle gulvtyper. I 9 ud af 10 tilfælde vil en gulvafslibning være den ideelle løsning for at pifte dit gulv op i hjemmet eller på kontoret.Vi har både erfaring med gulvafslibning i lejligheder, villaer og erhvervsejendomme. Vi er din fagmand, når du ønsker at få udført en gulvafslibning af høj kvalitet og til et af markedets bedste priser.

Hvis du derfor skulle opleve, at dit gulv er blevet slidt med årene eller der begynder at komme revner, kan vi skabe et unikt resultat ved en gulvafslibning. Det betyder, at du sparer penge ved ikke at skulle skifte dit gulv på nyt eller få udført en gulvafhøvling.

Høj faglighed sikrer dig flotte gulve

Vi sætter en stor ære i vores faglighed og håndværk. Vi værner derfor om den mindste detalje, og at vi er opdateret på den nyeste viden og teknologi. Du kan derfor forvente, at vi sikrer os, at vores håndværk er udført til perfektion. Uanset om det er en mindre eller større opgave, har vi selv samme tilgang for at sikre, at du får det flotteste resultat.

Vi bestræber os på at leve af tilbagevendende kunder – og det gælder også i vores samarbejde med dig. For at det bliver en realitet, kræver det at der leveres en ekstraordinær kundeoplevelse. Derfor går vi først fra opgaven, når du er tilfreds med resultatet.

.

Hvad koster en gulvafslibning?

En gulvafslibning kan variere i prisen alt efter, hvor stort et areal der skal slibes. Det kan være en jungle at finde den rette fagmand, når du skal have behandlet eller slebet gulv. Hos Egulve går vi meget op i at give dig en ærlig og professionel vejledning for opgaven.

Uanset om du overvejer at få lagt et nyt gulv eller slebet dit eksisterende gulv, så kontakt os for et uforpligtende møde eller tilbud på en langtidsholdbar løsning. Vi kan tilbyde en af Sjællands bedste løsninger til en utrolig fair pris.

Vi er hos Egulve din lokale fagmand, hvorfor vi også er til at tale med. Vi tager udgangspunkt i at finde en løsning, der giver mening for dig. Du er velkommen til at kontakte os på tlf. +4540208229 eller pr. mail info@egulve.dk. Vi vil besvare din henvendelse hurtigst muligt.