Hurtig betaling - brug MobilePay
Hurtig levering - Normalt 3-5 arbejdsdage
Kompetent rådgivning - Ring på 40 20 82 29

GARDINER

Gardiner kan både være persienner - lamelgardiner - plissegardiner eller rullegardiner. Hos EGULVE kan vi klare det hele - inklusiv opmåling og montering.

Flotte gardiner kan virkelig indramme din indretningsstil. Et gardin forbedrer samtidig akustikken og har en positiv indvirkning på indeklimaet i dit hjem.

Fælles for gardiner i stof er den både funktionelle - og dekorative virkning. Der er utallige muligheder, og afhængig af valg af gardinstof og gardintype kan du opnå alt fra et stilrent, enkelt og minimalistisk udtryk til en farverig dekoreret stil.

Du kan også vælge at forkæle dig selv med loft til gulv gardiner med et lækkert loungelook inspireret af luksuriøse designerhoteller eller med en helt klassisk eksklusiv gardinløsning, der klæder netop dit hjem og dine møbler. 

Vores gardiner bliver syet på mål, så de passer perfekt ind i din indretning til dine vinduer.

Bestil et GRATIS besøg af gardinbussen her

Se de forskellige sy-muligheder her

Første step

Når du skal vælge en ny løsning til gardiner, skal du først beslutte om du ønsker en skræddersyet løsning, tilpasset og opmålt efter dine behov eller en standard hyldevare, hvor det kan være nødvendigt at tilskære, så det passer til dine vinduer. 
Se vores udvalg af færdigsyede gardinlængder her